Interieur advies

Toe aan een oppepper voor uw interieur?

Persoonlijk advies over jouw interieur

Kun je wel wat advies gebruiken voor de styling in jouw woning?

Dit kan zijn op het gebied van o.a. kleur, verlichting of opstelling van uw meubelen. Wij stellen samen met

jou een duidelijk praktisch plan op. Er wordt dan desgewenst zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de aanwezige meubelen en accessoires.  Er kan ook in opdracht worden gewinkeld. Het interieur advies duurt gemiddeld 2 uur en kost €149,-.

Voorbeeld van onze werkwijze:

Wanneer wij bij je thuis zijn geweest voor het geven van interieur advies sturen wij een link van een door ons samengesteld mood-board. Je kunt ook kleurenstalen toegestuurd krijgen zodat je direct aan de slag kunt met het verven van wanden/kozijnen etc. We zouden samen een afspraak kunnen maken op de bv. de meubelboulevard in Groningen zodat we kunnen laten zien welke bank/eettafel of welk meubelstuk je ook maar zoekt, het beste bij jouw huis past. Eigenlijk kunnen we helpen met alle moeilijke keuzes die er vaak bij komen kijken bij het (her)inrichten van jouw huis. Eventueel kunnen wij jullie interieur gaan “afstylen”. Dit doen we dan met leuke bij jullie passende accessoires. Uiteraard bepalen we in overleg met jullie het budget. Mocht er onverhoopt toch iets bij staan wat niet naar je zin is kun je dit binnen 7 dagen terug brengen naar onze loods. Je ontvangt daarna van ons een factuur voor de artikelen die je gehouden hebt. Je zit dus in principe nergens aan vast! Fantastisch toch?

Interieuradvies bedrijf of evenement

Je kunt ons ook inschakelen om jouw bedrijfsruimte aan te kleden of te updaten. Tevens kunnen wij jouw bedrijfsfeest naar een hoger level tillen middels sfeervolle aankleding. Ga je verhuizen, een feest geven, verbouwen of start je een nieuwe onderneming? Wij kunnen meedenken over de juiste uitstraling en sfeer!

Ook proberen wij u zo ver te krijgen om van de veilige paden af te stappen en een keer een zijsprong te maken naar KLEUR! Uiteraard geven wij graag advies en helpen we u bij het kiezen van de juiste kleuren!

Neem contact met ons op via info@stylehunters.nl!

Bekijk voor meer inspiratie ook onze instagram!
Voor meer informatie kunt u mailen naar : info@stylehunters.nl

Stylehunters