Interieur advies

Toe aan een oppepper voor uw interieur?

Persoonlijk advies over uw interieur

Kunt u wel wat advies gebruiken voor de styling in uw woning?

Dit kan zijn op het gebied van o.a. kleur, verlichting of opstelling van uw meubelen. Wij stellen samen met u een duidelijk praktisch plan op. Er wordt dan desgewenst zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de aanwezige meubelen en accessoires. Uw eigen meubelen kunnen in een nieuw jasje worden gestoken. Er kan ook in opdracht worden gewinkeld. Het interieur advies duurt gemiddeld 2 uur en kost €99,-.

Voorbeeld van onze werkwijze:

Wanneer wij bij u thuis zijn geweest voor het geven van interieur advies sturen wij u een offerte voor het restylen van uw meubelen. Mocht u akkoord gaan met de offerte dan kunnen we met u afspreken dat wanneer de meubelen terug bezorgd worden, wij uw interieur gaan “afstylen”. Dit doen we dan met leuke bij u passende accessoires. U mag dan 7 dagen genieten van uw “metamorfose”. Na deze 7 dagen kunt u de artikelen die u niet wilt houden terug brengen naar de winkel. U ontvangt daarna van ons een factuur voor de artikelen die u gehouden heeft. U zit dus in principe nergens aan vast! Fantastisch toch?

Interieuradvies bedrijf of evenement

U kunt ons ook inschakelen om uw bedrijfsruimte aan te kleden of te updaten. Tevens kunnen wij uw bedrijfsfeest naar een hoger level tillen middels sfeervolle aankleding. Gaat u verhuizen, een feest geven, verbouwen of start u een nieuwe onderneming? Wij kunnen met u meedenken over de juiste uitstraling en sfeer!

Ook proberen wij je zo ver te krijgen om van de veilige paden af te stappen en een keer een zijsprong te maken naar KLEUR! Uiteraard geven wij graag advies en helpen we je bij het kiezen van de juiste kleuren!

Neem contact met ons op of kom eens langs

Bekijk voor meer inspiratie ook onze instagram!
Voor meer informatie kunt u bellen naar 0598-631169.
Langskomen mag natuurlijk ook!

Stylehunters